За Cine Grand

„Ако можете да си го представите - можете да го създадете. Ако можете да мечтаете за него - можете да го получите“. Уилям Артър Уорд

CINÉ GRAND емеждународна филмова компания. Oснована e през юни, 2010 г. от специалисти в развлекателната индустрия с повече от шест десетилетия опит в изпълнението, разработването и управлението на мултиплекси. CINÉ GRAND се свързва на световно ниво с марките "Cine Grand" и "Cine Globe"и оперира с кина в България и Румъния.

МИСИЯ

„Човек може да расте само толкова, колкото му позволява хоризонта“. Джон Пауел

Нашата мисия е да станем любимо място на нашите клиенти за гледане на филми и други забавления. Ангажирали сме се да се превърнем в предпочитана и печеливша компания за филмово забавление с новаторски дизайн, разнообразни продуктови предложения и предоставяне на различни услуги, гарантиращи изключително преживяване.

Ръководство

Амитабх Вардаан

Главен изпълнителен директор, CGPL

Завършил хотелско управление и MBA. В продължение на повече от 8 години е главен изпълнителен директор на първокласна индийска кино компания. По време на този мандат компанията се превръща в национална марка и се обогатява с повече от 125 екрана. Той е отговорен за цялостното ниво на рентабилност, стандарти, както и въпроси от оперативен характер.

Прасанна Манжрекар

Главен стратегически директор CGPL

Завършил е инженеринг и има следдипломна квалификация по управление на строителството. Той има универсален опит в строителните и сглобяемите проекти, вариращи от пет-звездни хотели, търговски офис сгради и промишлени обекти.Предишната му работа е вFAME, където е отговарял за развитието на бизнеса и изпълнението на над 25 мултиплекса с общо 100 екрана.